מסעדות בתל אביב

מסעדות בתל אביב

העיר שלעולם לא נרדמת מציעה מבחר מגרה של מסעדות מהדרגה הראשונה

כאשר חושבים על העיר תל אביב, בדרך כלל חושבים על גלי הים בחופים זהובים תחת שמים כחולים נקיים מעננים. אבל האם ידעתם שתל אביב היא גם מרכז קולינרי מוביל ובעלת מגוון מסעדות צמרת ובעלות כוכבי מישלן? תוכלו למצוא בתל אביב כל דבר, החל ממאכלי ים וכלה בסטייק, מאיטלקי ועד צרפתי וממטבח יהודי מסורתי ועד ארוחות ביסטרו.
במלון קרלטון עצמו ישנן שתי מסעדות מעולות שמציעות מגוון מזון נרחב שמתאים לכל טעם. לומינה, שמנוהלת בידי השף הנודע מאיר אדוני, משלבת תחושה של ביסטרו רענן עם מזון יהודי חדשני. המטבח הפתוח מאפשר לאורחים לצפות בטבחים בפעולה ואילו חלונות מהרצפה לתקרה מקרבים אותם לים. שמיים כחולים, המסעדה האלגנטית על גג הקרלטון, אף היא בניהולו של השף אדוני, מגישה תפריט ירקות ודגים מגוון, ולאורחים ישנה אפשרות לאכול על המרפסת וליהנות מקו הרקיע וחוף הים המרהיבים של תל אביב.

אוכלים ביום ובלילה

אין זמן אחד מושלם לביקור בתל אביב – בכל עונות השנה תמצאו מה שאתם מחפשים. תל אביב היא עיר ללא הפסקה והמטבחים פתוחים יום ולילה ומאפשרים לסועדים מביני עניין למצוא את הארוחה המתאימה ביותר לטעמם.
ישנן שתי מסעדות ששוות אזכור כאן. שתיהן מנוהלות בידי שפים ידועים ומציעות מגוון אדיר של טעמים. עומר מילר, הנחשב לאחר השפים המשפיעים ביותר בתל אביב, הוא גם אחד הצעירים שבהם. מילר, הבעלים של "שולחן" בשדרות רוטשילד האופנתיות, מציע תפריט מודרני ובו מיטב המאכלים מישראל ומאירופה. חיים כהן, אחד השפים הידועים בעיר, הוא גם שופט בתוכנית הטלוויזיה הפופולארית "מאסטר שף". מסעדת "תל אביב יפו" שלו מדורגת בין עשר המסעדות המובילות בעיר, תוארה כ"שילוב האולטימטיבי של כל מה שיש לתל אביב וליפו להציע – עם רמיזות לירושלים והרבה מאירופה".
CONTACT US